Produktval

Sammanhanget bestämmer produkten

Det finns miljontals produkter som går att profilera. Vi är stolta över att ha ett nätverk av leverantörer som gör att vi kan erbjuda ett mycket brett

utbud av produkter som kan produceras, förädlas och paketeras med logga och budskap.


Produkten som blir din ambassadör

I de flesta arbetsrelaterade situationer är relationen med andra  männsikor ofta avgörande för ett riktigt bra samarbete. Företag och organisationer  har ett stort antal relationer att underhålla men tiden räcker ju inte till för att alltid vara på plats. Det är här Epigram och produkterna kommer in i bilden.


Det här är vår väg framåt

Vi hjälper våra kunder att välja. Tillsammans riktar vi kraft och fokus på hur ni kan placera rätt produkter i rätt sammangang för att skapa en effektiv marknadsföring.

Vi tror att våra kunder är trygga med att Epigram kan leverera vad som efterfrågas för det aktuella och speciella tillfället. 

Vi vet att valet av produkt handlar om flera faktorer; antal, pris, kvalitet, nyhetsvärde,

användbarhet, målgrupp, leveranstid och inte minst hållbarhetsfaktor. Låt oss hjälpa till att välja rätt!


Var finns produkterna?

Produkterna då? Var hittar man dessa? Vi tycker att det finns tillräckligt många i branschen som kan visa miljontals olika produkter som går att beställa direkt på olika hemsidor.  Vi har förstås tillgång till alla de produkter vi vill kunna erbjuda men tror att vi hjälper effektivast genom att först lyssna av med er hur sammanhanget och aktiviteten ser ut - därefter diskuterar vi gärna produktval och marknadsföringsmodeller!


Gåvor till anställda 2022

Läs mer på Skatteverkets hemsida


Förfrågningar om produkter och tjänster

Profilstöd och gåvor till interna och/eller externa aktiviteter och kampanjer? Julgåvor till anställda och/eller kunder?  Kontakta oss för anpassade förslag och priser!

cg@epigram.nu  072-3227072


Några smakprov!

I samarbete med en av våra nära leverantörer & samarbetspartners ger vi nedan i katalogform exempel på idéer om hur man kan sätta samman och profilera vettiga produkter till olika gåvoset som alla kan profileras och individualiseras efter syfte, säsong och prisnivå. Vi distribuerar såklart dessa set enligt önskemål till både kontor och hemadresser! Kontakta oss för mer info!


Gåvoset

Sea Towel